poza service auto moto bucuresti
 service auto moto bucuresti
HOME

Servicii:

Mecanica auto
servicii auto moto bucuresti
In service-ul nostru auto executam intreaga gama de reparatii mecanice: de la lucrari rapide (revizii periodice, schimburi de ulei si filtre, placute de frana, amortizoare, bujii, etc.) pana la reparatii complexe (reparatii de motoare si cutii de viteze).
Electrica si Diagnoza auto
servicii auto moto bucuresti
Service-ul nostru este dotat cu 8 echipamente de diagnoza auto. Avem tester electronic de baterii auto. Reparam alternatoare, electromotoare. Reparam circuitele electrice ale autovehiculelor.
Reparatii roti. Geometrie roti
servicii auto moto bucuresti
Executam inlocuiri de anvelope si echilibrari de roti. Standul de geometrie computerizata a rotilor ne ajuta sa verificam si sa reglam sistemele de directie ale autovehiculelor precum si geometria rotilor acestora.
Reparatii sisteme aer conditionat auto
servicii auto moto bucuresti
In service-ul nostru auto realizam: verificare/diagnosticare instalatii auto de aer conditionat; incarcare instalatii auto de A/C; spalare cu azot instalatii auto de A/C contaminate cu span metalic; igienizare instalatii auto de aer conditionat.
Testari frane si amortizoare.
servicii auto moto bucuresti
Orice interventie asupra sistemului de franare (inlocuiri de placute frana, saboti de frana, pompe de frana, etc.) trebuie urmata de o verificare pe stand. Standul aflat in service-ul nostru auto testeaza si franele cat si calitatea amortizoarelor.
Tinichigerie auto. Redresari caroserii pe stand.
servicii auto moto bucuresti
Executam de la lucrari simple (inlocuire aripi, usi, parbrize, etc), pana la lucrari complexe (redresari de caroserie, indreptari de lonjeroane si alte componete pe stand). Executam sudura in puncte, sudura electrica in gaz protector, sudura autogena.
Vopsitorie auto. Dispunem de cuptor de vopsire si statie de pregatire performante.
servicii auto moto bucuresti
Suntem Service Partener pentru Allianz si Generali. Efectuam si reparatii acoperite de catre Groupama, Uniqa, Omniasig sau alte companii de asigurare. Folosim vopsea si produse Standox.
Piese auto originale si aftermarket.
servicii auto moto bucuresti
Comercializam piese de schimb originale pentru toate marcile pe care le reparam. La cererea clientului putem oferi si alternative la produsele originale.
Restaurari autovehicule si motociclete.
servicii auto moto bucuresti
Executam lucrari complexe de reconditionare a autovehiculelor si motocicletelor vechi.
Inchirieri Autovehicule
servicii auto moto bucuresti
In cazul in care doriti inchirierea unui autovehicul, va putem oferi o solutie convenabila. Avem in oferta 4 masini disponibile (Ford Fiesta, Mondeo, Transit si Dacia Logan van)
Curatare filtre de particule
servicii auto moto bucuresti
Inlocuirea filtrului de particule este o operatiune costisitoare. Curatarea filtrului de particule este de peste 10 ori mai ieftina. Service-ul nostru auto este dotat cu dispozitiv de curatare a filtrului de particule.
Spalatorie si cosmetica auto
servicii auto moto bucuresti
Service-ul nostru auto include si o zona de spalare manuala a autovehiculelor. Folosim dispozitive de spalare cu apa sub presiune.
poza service-auto-moto-bucuresti
FA O PROGRAMARE
In cazul in care doriti sa va programati masina pentru o lucrare la service sau aveti de adresat vreo intrebare, va rugam sa completati rubricile de mai jos:
sus-imagini-service-auto-moto-bucuresti
submit-imagini-service-auto-moto-bucuresti
poza service-auto-moto-bucuresti
Marcile pe care le reparam sunt: Ford, Opel, Hyundai, Audi, Volkswagen, Mercedes, Skoda, Fiat, Seat, Renault, Dacia, BMW, Mitsubishi, Mazda, Land, Rover, Chevrolet, Daewoo, Peugeot, Citroen, Kia, Suzuki, Toyota, Volvo si Subaru .
marci service auto moto bucuresti
sigla service auto moto bucuresti
Home Servicii Despre echipa Oferte speciale Contact